Triplu Stecher Slim

5027ab96-23d2-4939-9f86-41957c46b7d9

35% REDUCERE

⬆️ Apăsați aici pentru a afla prețul! ⬆️

🔌 Triplu Stecher Slim cu prize standard EU! Suntem încântați să vă prezentăm aceste dispozitive moderne și practice, concepute pentru a satisface nevoile dumneavoastră de conectivitate într-un mod simplu și elegant.

🔌 Triplu Stecher Slim este soluția perfectă pentru a vă extinde capacitatea de conectare la prizele standard EU, oferindu-vă posibilitatea de a alimenta și încărca simultan mai multe dispozitive în același timp.

🔌 Design compact și subțire: Cu un profil subțire și compact, Triplu Stecher Slim se potrivește perfect în orice spațiu și este ideal pentru utilizarea acasă, la birou sau în călătorii. 

🔌Trei prize: Fiecare Triplu Stecher Slim vine echipat cu trei prize standard EU, oferindu-vă suficient spațiu pentru a conecta simultan mai multe dispozitive, cum ar fi laptopuri, telefoane mobile, tablete, aparate foto etc.

🔌 Indiferent dacă sunteți acasă, la birou sau în călătorii, Triplu Stecher Slim este soluția perfectă pentru a vă satisface nevoile de conectivitate într-un mod eficient și convenabil. Descoperiți acum versatilitatea și performanța acestui produs inovator și transformați experiența dumneavoastră de utilizare a dispozitivelor electronice!

SPECIFICATII TEHNICE:

Tensiune: 220 – 250 V
Intensitate: 10 A
Material: plastic
Culoare: alb
Nr. iesiri: 3 socluri euro

💰 PREȚ REDUS: 55 RON 90 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.

💵 PLATA LA LIVRARE.

✨ CALITATE GARANTATĂ.

✅ DREPT DE RETUR 14 ZILE.

Ce spun clienții noștri?

IMG_7284

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la contact@e-super.ro de luni până vineri intre 9.00 si 16.00.